Total Health Fit tijdelijk gesloten

UPDATE TOTAL HEALTH FIT
Beste leden,


Tot mijn spijt moet ik jullie mededelen dat Total Health Fit vanaf woensdag 5 mei door de burgemeester van Beverwijk voor 7 dagen gesloten moet blijven zie brief als bijlage. woensdag 12 mei mogen wij weer open zie ook de brief.


Het vele klagen en bellen van buitenstaanders en van andere sportscholen heeft helaas gewerkt.


Wij krijgen 7 dagen de tijd om aan onze verbeter punten te werken volgens de covid richtlijnen aan te passen zie brief, echter voldoen wij al aan deze punten, de volgende punten moeten wij gaan toepassen:

1. registratie en reservering systeem

2. Covid-19 check

3. geen mondkapjes

4. geen begeleiding in de zaal of te weinig


RGYM/Total Health Fit was in 2016 de eerste sportschool in de regio met een registratie en reservering systeem, hier werken wij al vanaf dag 1 mee.


De covid-19 check wordt altijd digitaal gevraagd bij reserveren.


Iedereen draagt bij ons een mondkapje wij hebben zelfs mondkapjes liggen voor de leden die hem vergeten zijn, wij attenderen iedereen er ook op om deze op te doen tijdens het lopen van apparaat naar apparaat, dit kunnen wij zelfs aantonen d.m.v. camera beelden.


Wij hebben altijd begeleiding in de zaal lopen wij hebben zelf extra personeel ingezet.


Alle punten die in de brief staan daar voldoen wij dus al aan, ik ga morgen in contact met de gemeente en de handhaving om te kijken of wij eerder open mogen dan 12 mei.


Ik zal jullie weer zo snel mogelijk op de hoogte houden als er nieuws is, mochten wij pas echt weer volgende week open mogen dan kunnen jullie vanaf dinsdag 11 mei weer inboeken zoals jullie al deden.


met vriendelijke groet,

Giancarlo Florio