groepslessen

SYNRGY 360 XL / SYNRGY 360 60+

Synrgy 360 XL is een full body circuittraining waarbij kracht en uithoudingsvermogen op de proef gesteld worden. De les bestaat uit een parcours van fitnessoefeningen die variëren van kracht, coördinatie, snelheid, high intensity interval en uithoudingsvermogen. Perfect voor spieropbouw en vetverbranding! Elke trainer zet per dag zijn eigen ontworpen les uit die bestaat uit 2 rondes met gemiddeld 19 oefeningen die elk 1 minuut duren, daartussen heb je rust/wisseltijd van 20 seconden. Met Cooling-down en instructie is de les +/- 1 uur bezig. Niet één les is hetzelfde bij Я-GYM, alle circuits worden apart bedacht!

Pilates

Yoga is een les waarbij het hele lichaam als één gebruikt wordt. De intense houdingen en complexe poses geven rust aan het lichaam en geest. Rustgevend maar toch met fysieke inspanning. Yoga is naast mentale ontspanning ook goed voor de spieren en gewrichten. Met de variatie in trainers komt variatie in lesverloop.

LADY’S BOOTYBOXING

Lady’s Bootyboxing is een nieuwe opkomende populaire groepsles geïntroduceerd door Я-GYM . Deze les is zoals de naam al zegt alleen beschikbaar voor vrouwen. Wat jij in deze les kan verwachten zijn conditionele stoot -/en traptechnieken op de stootzak, met daarbij Billen, Buik en Been oefeningen. De combinatie valt goed in de smaak om af te vallen, techniek aan te leren en dat mooie figuur te ontwikkelen!

KETTLE-BELL BLAST

Kettle-Bell Blast is een populaire full body workout met alleen een kettlebell als trainingsobject. Je zal je verbazen over de hoeveelheid verschillende oefeningen die er allemaal mee gedaan kan worden. Kracht, uithoudingsvermogen, high intensity met verschillende technieken in moeilijkheidsgraden, ideaal voor vetverbranding en kracht-uithoudingsvermogen.

KICKBOKSEN BEGINNERS

Kickboks training voor iedereen gegeven door het wereldwijde Mejiro Gym. Conditionele stoot- en traptechnieken worden aangeleerd op de stootzak. Niet alleen voor techniek training, maar ook uiterst geschikt voor het verbranden van vetten en het verbeteren van de conditie!

ZUMBA

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa. Bij Zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics. Zumba staat voor snel bewegen en lol hebben. Perfect voor plezierig sporten en vetverbranding!

BOKSZAKTRAINING

Bokszak training is voor iedereen. Conditionele stoot- en traptechnieken worden aangeleerd op de stootzak. Niet alleen voor techniek training, maar ook uiterst geschikt voor het verbranden van vetten en het verbeteren van de conditie!

BOOTCAMP

Bootcamp is een full body circuittraining die voornamelijk gericht is op kracht. Naast kracht zijn ook technisch- en uithoudingsvermogen oefeningen van de partij. De les bestaat uit 3 rondes met 11 oefeningen die elk 1 minuut duren met 20 seconden wisseltijd/rust. Denk aan ‘Battle Ropes’, Power Sledge en andere grote compound fitnessoefeningen.

Я-CROSS

Я-cross is een groepsles afgeleid van Crossfit. Een krachtige en conditionele les die het uiterste van jouw conditie vraagt. Door het optionele wedstrijd element dat is toegevoegd zal jouw fanatiekste kant tevoorschijn komen om de beste tijd neer te zetten. In eigen tempo voer je de lijst met oefeningen uit. Durf jij deze uitdagende les aan met veel oefeningen zoals Burpees, Clean and press, Pull ups, Deadlifts, Squats enzovoort?!

BODYPUMP

Bodypump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewicht keuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Body Shape

Fit & Vitaal is een les voor iedereen, van jong tot oud en van dik tot dun. Zoals de naam als zegt is deze les gericht op de fitheid en vitaliteit van het lichaam. Met een stepbankje en gewichten voer je oefeningen en pasjes uit op de maat van de muziek. Doordat je zelf de intensiteit van jouw training bepaald is dit een aanrader voor beginners om kennis te maken met sporten. Gefocust op lichte krachtinspanning gecombineerd met uithoudingsvermogen.

KICKBOKSEN GEVORDERD

Kickboks training voor de gevorderde kickbokser gegeven door het wereldwijde Mejiro Gym. Sparren tegen een tegenstander om misschien wel in de ring te vechten. Met veel respect wordt er met elkaar omgegaan! Wij raden aan om niet gelijk met deze les te beginnen zonder kickboks ervaring.

KIDS BOXING

Boks-les voor kinderen van 7 tot 12 jarige leeftijd. Voor kinderen van deze leeftijd is het heel belangrijk om de juiste grove- en fijne motoriek te ontwikkelen, zodat zij hier hun hele leven profijt van hebben. Conditionele stoot- en traptechnieken worden aangeleerd op de stootzak, met een fijne gezellige sfeer!