Skip to main content

groepslessen

SYNRGY 360 XL / SYNRGY 360 60+

Synrgy 360 XL is een full body circuittraining waarbij kracht en uithoudingsvermogen op de proef gesteld worden. De les bestaat uit een parcours van fitnessoefeningen die variëren van kracht, coördinatie, snelheid, high intensity interval en uithoudingsvermogen. Perfect voor spieropbouw en vetverbranding! Elke trainer zet per dag zijn eigen ontworpen les uit die bestaat uit 2 rondes met gemiddeld 19 oefeningen die elk 1 minuut duren, daartussen heb je rust/wisseltijd van 20 seconden. Met Cooling-down en instructie is de les +/- 1 uur bezig. Niet één les is hetzelfde bij Я-GYM, alle circuits worden apart bedacht!

Pilates

Yoga is een les waarbij het hele lichaam als één gebruikt wordt. De intense houdingen en complexe poses geven rust aan het lichaam en geest. Rustgevend maar toch met fysieke inspanning. Yoga is naast mentale ontspanning ook goed voor de spieren en gewrichten. Met de variatie in trainers komt variatie in lesverloop.

LADY’S BOOTYBOXING

Lady’s Bootyboxing is een nieuwe opkomende populaire groepsles geïntroduceerd door Я-GYM . Deze les is zoals de naam al zegt alleen beschikbaar voor vrouwen. Wat jij in deze les kan verwachten zijn conditionele stoot -/en traptechnieken op de stootzak, met daarbij Billen, Buik en Been oefeningen. De combinatie valt goed in de smaak om af te vallen, techniek aan te leren en dat mooie figuur te ontwikkelen!

KICKBOKSEN BEGINNERS

Kickboks training voor iedereen gegeven door het wereldwijde Mejiro Gym. Conditionele stoot- en traptechnieken worden aangeleerd op de stootzak. Niet alleen voor techniek training, maar ook uiterst geschikt voor het verbranden van vetten en het verbeteren van de conditie!

ZUMBA

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa. Bij Zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics. Zumba staat voor snel bewegen en lol hebben. Perfect voor plezierig sporten en vetverbranding!

BOKSZAKTRAINING

Bokszak training is voor iedereen. Conditionele stoot- en traptechnieken worden aangeleerd op de stootzak. Niet alleen voor techniek training, maar ook uiterst geschikt voor het verbranden van vetten en het verbeteren van de conditie!

BODYPUMP

Bodypump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewicht keuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

BBBB

BBBB is een les voor iedereen, van jong tot oud en van dik tot dun. Zoals de naam als zegt is deze les gericht op Benen, Billen, Buik en Body. gevarieerde kracht oefeningen. Doordat je zelf de intensiteit van jouw training bepaald is dit een aanrader voor beginners om kennis te maken met sporten. Gefocust op lichte krachtinspanning gecombineerd met uithoudingsvermogen.

KICKBOKSEN GEVORDERD

Kickboks training voor de gevorderde kickbokser gegeven door het wereldwijde Mejiro Gym. Sparren tegen een tegenstander om misschien wel in de ring te vechten. Met veel respect wordt er met elkaar omgegaan! Wij raden aan om niet gelijk met deze les te beginnen zonder kickboks ervaring.

KIDS BOXING

Boks-les voor kinderen van 7 tot 12 jarige leeftijd. Voor kinderen van deze leeftijd is het heel belangrijk om de juiste grove- en fijne motoriek te ontwikkelen, zodat zij hier hun hele leven profijt van hebben. Conditionele stoot- en traptechnieken worden aangeleerd op de stootzak, met een fijne gezellige sfeer!

Spinning

Bij spinning ben je intensief en al fietsend bezig om je conditie op te bouwen en ondertussen vet te verbranden. Er is veel doorzettingsvermogen voor nodig, maar het is wel een hele leuke sport.

Maar wat is spinning precies voor sport? Eigenlijk een sport die alles in zich heeft en voor haast iedereen geschikt is want:

Je wordt uitgedaagd en je traint zowel conditie als kracht;
Je verbrandt veel calorieën en je kan er door afvallen, waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten;
Je traint op je eigen niveau want je kan zelf de weerstand van de spinningfiets bepalen;
Er is veel variatie mogelijk qua type work-out;
Je kan stoom aflaten en ontstressen door hard te trappen.