Skip to main content

Giancarlo Florio

Hallo beste mensen, ik ben Giancarlo Florio  trotse eigenaar van Fitness centrum RGYM The Mecca of Fitness, mijn passie voor de sport is onbeschrijfelijk.

Door mijn passie voor deze sport blijf ik innovatief en wil ik RGYM altijd vernieuwen met de beste en nieuwste apparaten en concepten, ik zit nooit stil met ondernemen en zal net zolang doorgaan tot dat RGYM op top niveau zit.

ook het motiveren van mensen is echt mijn ding.

Tijdens mijn werkbare carrière voor deze stap “maak van je hobby je werk” de functie projectleider gehad. Een goede projectleider weet de juiste mensen te motiveren en in te zetten om zo samen het project tot een goed einde te brengen.

Deze eigenschappen komen goed van pas met het begeleiden van onze leden.

Ik haal de meeste voldoening uit het halen van de gestelde doelen. Waarbij er veel gezweet en gevloekt wordt, de klant trots en tevreden is.

Samen met mijn geweldige Teamleden proberen wij iedereen binnen RGYM te helpen aan hun doelstelling, maar ook het socialen aspect staat bij ons hoog in het vaandel, de interactie met onze leden en leden onder elkaar is een begrip binnen RGYM.

See you soon at RGYM The Mecca of Fitness.

Sandra Florio

Hoi,  mijn naam is  Sandra Florio, woon met Giancarlo Florio en onze 3 kinderen in Beverwijk.

Ik ondersteun mijn man om zijn droom waar te maken en dat is om van RGYM een gezellige en sportieve sportschool te maken.

Ben werkzaam als baliemedewerker en doe administratief werk achter de  schermen.

Tevens vind ik het ook erg leuk om deel te nemen aan de leuke groepslessen.

Sandra

Bianca Noordzij

Hallo, ik ben Bianca Noordzij, getrouwd met Arian Noordzij. Bij RGYM volg ik zoveel mogelijk lessen omdat ze allemaal te leuk zijn en daarom wil ik er geen 1 missen, ik haal veel voldoening uit de suer leuke lessen die bij RGYM gegeven worden. Bij RGYM  ben ik werkzaam als balie medewerker.

Groetjes Bianca

Daisy Rijken

Hoi ik ben Daisy Rijken en woon in Beverwijk met mijn vriend en dochter.

Op zondag ochtend ben ik te vinden bij de leukste sportschool als baliemedewerkster. En val in waar nodig is.

Naast de sportschool ben ik werkzaam als dansdocent en werk ik bij een schoonmaakbedrijf.

Rgym is voor iedereen! Rgym is een grote familie!

Tot snel op zondagochtend!!!

Groetjes Daisy

Martijn van der Schalk

Hallo Ik ben Martijn van der Schalk en ik ben werkzaam bij RGYM als trainer en balie medewerker, ik geef Synrgy360 lessen en maak trainingsschema’s op maat, heeft u vragen stel ze gerust ik sta voor u klaar.

Ambra van Hensbergen

Hallo Ik ben Ambra en ik ben werkzaam bij RGYM  als balie medewerkster, ik ben u gastvrouw aan de balie en aan de bar. ook ga ik een opleiding Fitvak A doen waardoor ik in de toekomst ook onze leuke Synrgy les ga geven. Ook ben ik zelf lekker fanatiek aan het trainen bij RGYM u zult mijn ook vaak in de zaal zien om te trainen.

Mischa Welboren

Hallo iedereen ik ben Mischa Welboren en ik ben werkzaam bij RGYM en ik ondersteun het team waar nodig is.

Mauro Florio

Hallo, mijn naam is Mauro Florio en ik kom uit Beverwijk.

Buiten mijn passie voor voetbal waar ik ook training in geef, ben ik ook vaak in de sportschool te vinden om aan mijn lichaam te werken, jong geleerd is immers oud gedaan, je lichaam optimaal fit houden is belangrijk voor je dagelijkse leven.

Mijn werkzaamheden zijn lesgeven Synrgy360, begeleiding en balie.

Mauro

Gerben Wagendorp

Hoi!

Mijn naam is Gerben Wagendorp en ik ben 27 jaar oud. ik ben een liefhebber van deze sport. mijn rol binnen RGYM zal zijn, zaalbegeleiding, Synrgy360 les geven, PT geven, trainingsschema’s maken en ik zal mijn bezighouden met de voedingsbegeleiding.

Met enthousiasme kijk ik er naar uit om kennis te maken met elkaar.

Tot snel in de club!

Arjum Muradian

Hey ik ben Arjum Muradian, kom uit Armenia woon in Beverwijk, ben getrouwd en heb 3 jongens. Ik woon sinds 1999 in Nederland, vanaf die periode train en geef ik zelf les als Kickbox leraar.

Ik begon met trainen bij Mejiro Gym in Amsterdam een van de beste sportschool van de wereld. Destijds was ik ook trainer bij Mejiro Gym, het was een van de mooiste tijden van mijn carrière als trainer. Onder andere heb ik getraind met legendes, Rob Kaman, Remy Bonjaski (K1 Kampioen) Peter Aerts (K1 Kampioen) en Andy Souwe (K1 Max Kampioen). Tot 2008 was ik 2e trainer bij Mejiro Gym, trainen en les geven aan zulke legendes was echt super gaaf, het waren onvergetelijke jaren die ik daar heb meegemaakt. Ik zelf heb tot 2008 hoogste niveau gevochten tegen o.a. top vechters die op dit moment wereld en Europees kampioen zijn dat zijn o.a Robert van Nieuwegen, Mo Kamal, Ziggy, Abid Budan (Werld Kampioen) Kleine MO Pietje Dorjee en mijn laatste tegenstander Mosab Amrani op dit moment is hij de beste van de wereld.

Ik heb 64 wedstrijden gevochten waarvan, 52 gewonnen 10 op KO – 10 verloren – 2 onbeslist. NL Kampioen 2005.

Mijn opleidingen heb ik gehaald bij ROC Amsterdam Sport en Bewegen.

Ik geef nu al 16 jaar les. Mijn doel hierin is altijd het sterker maken van het individu, zowel mentaal als fysiek en wie weet zit er een nieuw talent bij voor in de ring

Kom snel en ervaar het zelf.

Sportieve groet,

Pers. Kickbox trainer, Arjum Muradian