Skip to main content

Nieuwsbrief

Wederom een nieuwe toegangspoort

     Beste Leden,

Op Donderdag 27 juni wordt onze toegangspoort wederom vervangen, RGYM gaat met een aparte ingang en aparte uitgang werken zie foto.

Waarom stappen wij over op dit beleid dat zal ik jullie uitleggen, het zijn 2 redenen, reden 1 is dat wij de doorstroming sneller willen laten lopen zodat mensen niet op elkaar hoeven te wachten met ingaan en uitgaan.

Reden2 en dat is de belangrijkste, wij zien de laatste tijd en vooral na onze mega uitbreiding van 1000m2 dat er misbruik wordt gemaakt van onze faciliteit, er zijn mensen van andere sportscholen die heel graag bij RGYM willen trainen, ze gaan dan op creatieve wijze door onze toegangspoort heen waardoor ze niet betalen voor onze faciliteiten, ook doen ze dit met een vriend, vriendin, broer of zus die wel een abonnement heeft bij RGYM, dit is natuurlijk niet de bedoeling gelukkig kunnen wij een groot deel van deze mensen betrappen op deze overtreding en wij vragen dan ook waarom ze dit doen, en bijna elk antwoordt is hetzelfde ze zitten al bij een sportschool en meestal een low budget sportschool en daar hebben ze heel weinig apparaten, alles is bezet, een hoop is kapot, geen leuke sfeer, er wordt niet of nauwelijks geïnvesteerd, het is er vies, het is heel rommelig, het enige is dat het goedkoop is. Ons antwoordt is dan heel simpel daarom is het ook zo goedkoop. Echter kost ons dit heel veel tijd en energie om dit continu te waarborgen, daarom gaan wij extra registreren zowel bij binnen komst als bij uitgaan, wij vinden het jammer dat er misbruik wordt gemaakt van onze good will, ook RGYM heeft rekeningen die betaald moeten worden en ook wilt RGYM blijven investeren voor zijn leden en op deze manier maakt RGYM onnodige kosten die verloren gaan. Ook beschermen wij onze eigen leden die wel keurig netjes hun abonnement betalen en op deze manier hebben wij ook geen overlast van mensen die niet betalen maar wel onze apparaten gebruiken en bezet houden.

Met vriendelijke groet,

Giancarlo Florio

RGYM B.V.