Skip to main content

RGYM Gesloten COVID-19

COVID-19

 [15-03-2020 18:00]
In navolging van alle maatregelen vanuit de Nederlandse overheid, zal per direct RGYM  gesloten zijn tot nader order.
-.

In verband met het COVID-19 (Corona) virus roept de overheid duidelijk op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Ondanks dat er nog veel behoefte is bij onze members om te blijven trainen dienen wij onze verantwoordelijkheid te nemen en zullen wij RGYM tot nader order sluiten.

Wij vinden het heel vervelend dat je even niet in onze club kunt sporten of goepslessen kunt volgen maar zijn ervan overtuigd dat je begrip hebt voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het virus te beperken. Zorg in deze tijd goed voor jezelf en de mensen om je heen.

Om te zorgen dat je wel in beweging kan blijven biedt RGYM, 9 online Thuis trainingen in de RGYM app aan, dit is voorlopig voldoende trainingsmogelijkheden voor thuis. Volg ook onze social media kanalen Facebook en Instagram, waarin wij meer info en relevante content zullen delen.

Ook zal RGYM via de social media kanalen Live-stream trainingen geven met onze trainers, deze trainingen zullen overdag en in de avond plaats vinden, deze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk ook voor niet RGYM leden, ook zijn deze trainingen gratis zodat er naast de online thuis trainingen ook livestream groepslessen aangeboden worden door RGYM.

Ook zal RGYM vanaf 6-april Personal trainingen aanbieden in onze vestiging, hier kunt u meer over lezen in onze RGYM Virtuagym applicatie onder community. Ook dit biedt RGYM gratis aan.

We hebben vertrouwen in deze landelijke maatregelen, en zijn er zeker van dat wij er allemaal sterker dan voorheen uit zullen komen.

Team RGYM

—–