Skip to main content

Wijzigingen lessen en nieuwe lessen

Beste Leden,

RGYM zit nooit stil, wij gaan vanaf juni weer wat nieuws proberen en er komen een paar wijzigingen in de groepslessen.
ZIE HIERONDER:

1. KIDS BOKSEN vanaf 31 mei worden deze lessen overgenomen door Juan Diego een ervaren trainer in de boks wereld, tevens gaan de lessen vanaf vrijdag 7 juni starten om 17.00uur, Als de animo toeneemt voor deze les komt er een extra les in de week bij, hier worden jullie van op de hoogte gehouden.

2. LADY’s BOOTYBOXING wordt vrijdag 7 juni gegeven door Kate Vink deze Power Dame heeft al een keer les gegeven met BodyCombat.
Daarna vanaf 13 juni wordt deze les gegeven elke donderdag ochtend om 10.00uur door Kate Vink, de vrijdag les komt te vervallen, Stacey kon deze les niet meer op vrijdag geven ivm haar werk, wij wilden de extra les BootyBoxing niet van het rooster halen en hebben daarom Kate kunnen regelen voor de donderdag ochtend. Alleen op vrijdag 5 juli en vrijdag 12 juli komt deze les nog terug op vrijdag, dit wordt aangegeven in de les en in het rooster.

3. Kettlebell Bootcamp, wij gaan vanaf 1 juni een nieuwe vorm kettlebel training geven, Kettlebell Bootcamp wordt een training met 10 verschillende kettlebell oefeningen, elke deelnemer begint bij een oefening en draait daarna door naar de volgende kettlebell oefening deze les wordt gegeven door Minerva.

4. BodyShape dit wordt een hele nieuwe les vanaf 1 juni op dinsdag ochtend en donderdag ochtend om 10:15 uur Bodyshape is een les voor jong en oud, Bodyshape is een gevarieerde les op muziek waarbij de nadruk ligt op conditietraining en kracht. In de oefeningen wordt gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals dumbells, dynabands en tubes. deze les wordt ook door minerva gegeven.

Voor meer informatie staan we jullie graag te woord bij de ons aan de balie.

met vriendelijke groet,
Team RGYM